سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 


[ و به پسرش حسن فرمود : ] پسرکم چیزى از دنیا بجا منه چه آن را براى یکى از دو کس خواهى نهاد : یا مردى که آن را در طاعت خدا به کار برد پس به چیزى که تو بدان بدبخت شده‏اى نیکبخت شود ، و یا مردى که به نافرمانى خدا در آن کار کند و بدانچه تو براى او فراهم کرده‏اى بدبخت شود پس در آن نافرمانى او را یار باشى و هیچ یک از این دو در خور آن نبود که بر خود مقدمش دارى . [ و این گفتار به گونه‏اى دیگر روایت شده است که : ] اما بعد ، آنچه از دنیا در دست توست پیش از تو خداوندانى داشت و پس از تو به دیگرى رسد و تو فراهم آورنده‏اى که براى یکى از دو تن خواهى گذاشت : آن که گرد آورده تو را در طاعت خدا به کار برد پس او بدانچه تو بدبخت شده‏اى خوشبخت شود ، یا آن که آن را در نافرمانى خدا صرف کند پس تو بدانچه براى وى فراهم آورده‏اى بدبخت شوى و هیچ یک از این دو سزاوار نبود که بر خود مقدمش دارى و بر پشت خویش براى او بارى بردارى ، پس براى آن که رفته است آمرزش خدا را امید دار و براى آن که مانده روزى پروردگار . [نهج البلاغه]

احادیث نیکو

 عبادت خالصانه

حضرت فاطمه(س)فرمودند:هر کس عبادت خالصانه خود را به سوی پروردگارش بالا بفرستد،خداوند هم بهترین مصلحت های خود را به سوی او نازل می کند.

 

صبر و بردباری

حضرت فاطمه(س) فرمودند:بهترین شما کسی است که شانه هایش برای تحمل و بردباری در مقابل رفتار نامطلوب دیگران،نرم تر باشد.

 

 

آزار به همسایه

حضرت فاطمه(س) از قول رسول خدا(ص)فرمود:کسی که همسایه اش از بدی و رفتار ناگوار او در امان نباشد،مومن نیست.هر کس به خدا و روز قیامت ایمان داشته باشد،همسایه اش را نمی آزارد.مومن با کلام خیر می گوید ویا سکوت می کند.
خداوند افراد نیکوکار و بردبار و عفیف و باحیا را دوست می دارد،و افراد ناسزاگو و بخیل و اصرارکننده را دشمن می دارد.حیا از ایمان است و ایمان در بهشت.

 



کلمات کلیدی : احاد یث نیکو

:: برچسب‌ها:

نویسنده : گل نرگس
تاریخ : 91/1/27:: 12:43 عصر